Είστε εδώ

Η τεχνική τοποθέτησης των νημάτων είναι μια πολύ ήπια επεμβατική μέθοδος, για «ανόρθωση» και σύσφιξη του προσώπου, λαιμού, στήθους, κοιλιακής χώρας, περιοχής ομφαλού, έσω-εξώ μηρών, βραχιόνων, καθώς και άλλων σημείων του σώματος όπου υπάρχει χαλάρωση δέρματος με τη τοποθέτηση λεπτών νημάτων, δημιουργώντας πλέγματα στις αντίστοιχες περιοχές. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας των υλικών αντικαταστάθηκαν τα παλαιότερα μη απορροφήσιμα νήματα, με απορροφήσιμα και έτσι δεν υπάρχει η αντίδραση του ξένου σώματος στον οργανισμό.

Νήματα PDO-βελτίωση χαλάρωσης δέρματος

Τα νήματα PDO αποτελούνται από ειδικό απορροφήσιμο υλικό (πολυδυοξανόνη) σαν αυτό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των απορροφήσιμων ραμμάτων. Η εισαγωγή τους γίνεται με ειδικά σχεδιασμένες βελόνες-οδηγούς ατραυματικές, κατόπιν οι οδηγοί αφαιρούνται και παραμένουν τα νήματα. Γίνεται τοποθέτηση περίπου 30-50 νημάτων διατεταγμένα σε πλέγμα για να υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου ή του σώματος. Η καλύτερη τεχνική είναι όταν οι βελόνες-οδηγοί εισέρχονται στο υποδόριο να πλέκονται μεταξύ τους, ώστε να σχηματίσουν ένα ''πλεγμένο'' πλέγμα.

Συνεδρία

Οι συνεδρίες έχουν συνήθως διάρκεια από 30-45 λεπτά και δεν υπάρχουν παρενέργειες αμέσως μετά. Ήπιο άλγος-μελανιές είναι σπάνια και μειώνεται η πιθανότητά τους με ψυχρές κομπρέσες και ειδικός χειρισμός πριν την επέμβαση.Τα νήματα μέχρι να απορροφηθούν από τον οργανισμό έχουν διάρκεια ζωής 120-180 ημέρες.Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ακόμα και από τις πρώτες συνεδρίες. Όσο προχωράει η θεραπεία τόσο το αποτέλεσμα θα είναι και πιο έντονο. Η λήξη των θεραπειών γίνεται περίπου στον 1 με 1,5 χρόνο.

Νήματα COG-ανάρτηση lifting δέρματος

Οδοντωτά νήματα PDO που σκοπό έχουν να ''γατζώνονται'' στο υποδόριο λίπος κάτω από το κυρίως δέρμα, ώστε να σηκώνουν και να σταθεροποιούν προς τα πάνω το χαλαρό δέρμα δίνοντας μια ανόρθωση φρυδιών, παρειών, ρινοπαρειακών αυλάκων, περιγράμματος προσώπου, λαιμού και στήθους. Τα COG νήματα σταθεροποιούνται με ειδικές τεχνικές στην περιοχή της φαβορίτας-ωτός.