Είστε εδώ

Επιστολή του Δ.Σ της ‘ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ’ προς στα μέλη και τους συναδέλφους που πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν μέλη.

Αγαπητέ συνάδελφε

Μετά την σύσταση του νέου Δ.Σ της Εταιρείας μας θελήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου κάνοντας μία σύντομη αναφορά στους στόχους μας, τα προγράμματα αλλά και τα προβλήματα του χώρου μας

Για το 2013 έχουμε προγραμματίσει:

1.Σεμινάριο  με θέμα : Eυρειαγγείες κάτω άκρων (αιτιοπαθογένεια  - αντιμετώπιση  με σκληρυντικά  ή  laser) και  έλκη κάτω άκρων . Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαΐου 2013 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου "Αττικόν' στο Χαιδάρι Αττικής.Καλεσμένος ο καθ. Genovese.

2.Σεμινάριο χειρουργικής δέρματος με τον καθ.Τάσο Παπαδόπουλο το καλοκαιρι του 2013 

3.Επιστημονική εκδήλωση με πρακτική εφαρμογή με αντικείμενο την  κρυοχειρουργική στις 28 και 29 Σεπτεβρίου 2013 στο νοσοκομείο Ανδρέας-Συγγρός. 

και το 2014 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο πάνω στις εφαρμογές των Laser στη δερματολογία με προσκεκλημενο τον καθηγητη Leonardo Marini 

Επιπλέον η Εταιρεία μας συμμετέχει σε όλα τα  συνέδρια ημερίδες που γίνονται στην Ελλάδα  από την ΕΔΑΕ αλλά και από όλους  δερματολόγους διοργανωτές.

  Πιστεύουμε ότι η παρέμβαση μας ,στον χώρο των Ελλήνων δερματολόγων, πρέπει να είναι  ενεργή και  αλλά και παραγωγική  .Αντιλαμβάνασθε ότι το κύρος και η παρέμβαση μιας επιστημονικής εταιρίας εξαρτάται από την σοβαρότητα το ήθος και το επιστημονικό επίπεδο που έχει αλλά και από την συμμετοχή των μελών της.

Η συμμέτοχη των μελών μας θέλουμε  να είναι ενεργή .Έχουμε ανάγκη την άποψη σας σε όλα τα θέματα  είτε επιστημονικά είτε τακτικής της Εταιρείας μας  σε μεγάλα προβλήματα  που απασχολούν τους Έλληνες δερματολόγους.

Συγκαλούμε λοιπόν Γενική Συνέλευση , το Σάββατο  11  Μαΐου 2013 ,στο Μουσείο της Ακρόπολης στην κεντρική  συνεδριακή αίθουσα  στις 10,00 το πρωί (στον χώρο που διεξάγεται η 13η Δερματολογική Διημερίδα).

 Με Θέμα:

1. Συζήτηση και προγραμματισμός

2.  Εγγραφή νέων μελών.( Θα πρέπει να παρευρίσκονται την ημέρα της συνέλευσης οι συνάδελφοι που έχουν κάνει αίτηση, αλλά και  όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και θέλουν  να κάνουν αίτηση την ημέρα της συνέλευσης .Αρκεί να έχουν παρακολουθήσει 2 σεμινάρια της εταιρείας μας ή άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις όπως φροντιστήρια της ΕΔΑΕ με δερματοχειρουργικό αντικείμενο.)

Είναι πολλά μέλη μας που δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για κάποια χρόνια και έχουν περάσει σε πρόσεδρα μέλη  (συμφώνα με το καταστατικό)  . Το Δ.Σ αποφάσισε να  προτείνει στους συναδέλφους αυτούς (άσχετα από τα χρόνια οφειλών) να πληρώσουν την συνδρομή τους για το 2012 που είναι 30 Ευρώ  ώστε  να  ξαναγίνουν ενεργά μέλη. 

Επί πλέον αποφασίσαμε ότι τα ενεργά μέλη της ΕΕΔΧ θα έχουν έκπτωση στο ποσό εγγραφής στα σεμινάρια μας ,πρόσβαση την ιστοσελίδα μας και άλλα προνόμια.

 Για την τακτοποίηση των συνδρομών τηλεφωνήστε  στην Γραμματέα μας Κατερίνα Γκουντάρα τηλ: 6936735272

   Υ. Γ. Για τυπικούς λόγους  πρώτη ημέρα Γ.Σ ορίζεται  η 11 -3-2013. Επί μη απαρτίας δεύτερη ημερομηνία ορίζεται η  11 Μαίου 2013

 

   O Πρόεδρος                                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Ζώης Πολυζώης                                                                                Χαράλαμπος Ζωγραφάκης

Λέξεις Κλειδιά: