Είστε εδώ

Η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Λέιζερ και Αισθητικής Δερματολογίας επέλεξε τους κάτωθι 15 δερματολόγους και 5 αναπληρωματικούς, χορηγώντας την εκπαίδευσή τους στην ανατομική παρασκευή ενέσιμων εμφυτευμάτων σε πτωματικά παρασκευάσματα. 

Ο χρόνος εκπαίδευσης των ανωτέρω δερματολόγων προκαθορίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Λέιζερ και Αισθητικής Δερματολογίας. 

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό είναι υποχρεωτικό οι ανωτέρω δερματολόγοι να το παρακολουθήσουν ανελλιπώς. Αδικαιολόγητες απουσίες θέτουν τον εκπαιδευόμενο εκτός προγράμματος.

Ο σκοπός της χορηγίας αυτής είναι οι εκπαιδευμένοι δερματολόγοι που θα προκύψουν από την ανωτέρω διαδικασία να παρέχουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους στους υπόλοιπους δερματολόγους σε εκπαιδευτικά σεμινάρια πτωματικών παρασκευασμάτων που θα πραγματοποιηθούν από την Εταιρεία για τα επόμενα 7 έτη. 

Σε περίπτωση άρνησης ή αδικαιολόγητου κωλύματος παροχής των γνώσεων αυτών θα επιβαρύνεται έκαστος με το κόστος εκπαίδευσής του καθώς και του συναδέλφου δερματολόγου που θα πρέπει στη θέση του να εκπαιδευτεί.

 Τέλος όπως έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση στις 07/06/2019 ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση μόνο των ανατόμων και οι 15 δερματολόγοι που έχουν επιλεγεί θα παρακολουθήσουν. 

Ώρα έναρξης 08:00 π.μ στο Ανατομείο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

 

ΛΙΣΤΑ  15 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΩΝ 

 

1.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2.ΓΚΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

3.ΓΚΡΙΤΖΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5.ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

6.ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

7.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

8.ΚΑΛΟΚΑΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

9.ΜΙΧΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

10.ΜΠΕΖΟΥΣΚΑ ΕΛΕΝΑ ΑΛΙΝΑ

11.ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

12.ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

13.ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

14.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΙΩΑΝΝΑ

15.ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

5 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

 

1.ΠΙΣΣΑΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

2.ΡΩΤΣΙΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3.ΧΑΡΙΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

4.ΜΑΡΓΕΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

5.ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ