Είστε εδώ

Tο υαλουρονικό οξύ είναι η θεραπεία που φαίνεται ότι επιλέγεται συστηματικά από τις γυναίκες στη χώρα μας. Πρόκειται για ενέσιμα εμφυτεύματα τα οποία εγχύονται ενδοδερμικά και στόχο έχουν να βελτιώσουν ή να διορθώσουν ατέλειες από τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χαρίζοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Η λέξη οξύ παραπέμπει στο οξύ που γνωρίζουμε από την καθημερινότητά μας, όμως το υαλουρονικό οξύ δεν είναι κάτι τέτοιο και η ονομασία του αυτή απευθύνεται μόνο στον βιοχημικό τύπο της ουσίας. Είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών και σε όλους τους τύπους ιστών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ

Είναι μια ανώδυνη θεραπεία, αφού προηγείται η χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας στα σημεία εφαρμογής. Χορηγείται σε ενέσιμη μορφή και είναι ένα ελαστικό διάφανο gel, το οποίο εγχύεται μέσα στους ιστούς, κάτω από την επιδερμίδα γεμίζοντας έτσι τις ρυτίδες των χειλιών, γύρω από το στόμα, αλλά δίνοντας και όγκο στα ζυγωματικά και στα χείλη.

Λέξεις Κλειδιά: